Wij zijn Toff catering

In juni 2010 zijn wij een onderneming gestart dat zich richt op het geven en bereiden van bbq’s op locatie.

Als snel kwam de vraag of wij ook materialen verhuurden of feesten en partijen konden aanbieden. Uiteraard zagen wij hier wel toekomst in, echter was er geen plek om deze materialen op te slaan. Na 2 jaar hard werken en veel investeren kwam zijn we uiteindelijk ingetrokken in een mooi en ruim pand in Coldenhoven. Na deze investering zijn we als bedrijf enorm gegroeid, zowel in omvang als in klantenkring. Deze bedrijfsgroei resulteerde in veel mooie evenementen en gezellige feesten voor onze klanten en gasten.

Deze enorme groei had echter ook een nadeel. Toff catering groeide beetje bij beetje uit z’n jas. Wat nu! Het pand van de buren erbij nemen, of een nieuw pand zoeken?

Na een hoop advies en rekenwerk kwamen wij er snel achter dat verhuizen noodzakelijk was. Al snel stuitten we op een mooi en groot pand op het nieuwe bedrijventerrein Honderdland.

Sinds 1 januari 2016 is Toff catering gevestigd op Honderdland 388 in Maasdijk. 580 Vierkante meter loods met een keuken van 60 meter inclusief voldoende koel en vriescapaciteit voor de aankomende jaren.